Cristi Balaj, convins de Dan Petrescu să accepte oferta campioanei: “A insistat să vin”

Cristi Balaj, convins de Dan Petrescu să accepte oferta campioanei: “A insistat să vin”
| Foto: digisport.ro

Fostul arbitru, în vârstă de 50 de ani, este pregătit să preia funcția de președinte al formației din Gruia.

Deși negocierile dintre Balaj și “feroviari” s-au încheiat imediat după plecarea lui Marian Copilu de la CFR Cluj, fostul arbitru a fost nevoit să mai aștepte o perioadă pentru a putea renunța la funcția sa de la ANAD.

Înaintea de a preluat poziția în conducerea campioanei, Cristi Balaj a dezvăluit că Dan Petrescu a fost unul dintre factorii determinanți în accpetarea ofertei venite din Gruia.

“Ceea ce am făcut până în această etapă a vieţii mele i-a făcut să fie convinşi că eu sunt persoana nimerită. Iniţial, răspunsul meu a fost «nu», pentru că eram concentrat la ceea ce se întâmpla în ANAD şi povara rămânerii agenţiei conforme.

Au decis să mă aştepte. Din ce am înţeles, au mai discutat şi cu alte persoane. Au considerat că sunt persoana potrivită şi, într-un final, am acceptat.

Am vorbit cu el, e de fapt una dintre persoanele care m-a lămurit şi a insistat să vin. Am descoperit în aceste câteva zile, discutând cu el şi colaborând, un profesionist desăvârşit.

Stă de dimineaţa de la 9, se închide, şi-a organizat la stadion o cameră, plin de hârtii, terenuri, notiţe, meciuri, la el vizionarea unui meci durează cel puţin patru ore”, a spus Balaj la Telekom Sport.

loading...
Comenteaza