Cristescu, "U" Mobitelco: derby-ul cu CSU Ploieşti e ca un clasic Barcelona-Real Madrid

Cristescu,
Preşedintele executiv al "U" Mobitelco face un apel către suporterii care vin duminică la derby-ul cu CSU Ploieşti, să ajungă mai repede la meci. "La ora meciului e nebunie la coadă la bilete", spune el.

Mircea Cristescu compară derby-ul "U" Mobitelco - CSU Ploieşti cu "un clasic Barcelona - Real Madrid". "Sper ca echipa să joace la nivelul derby-ului, e unul dintre wcele mai aşteptate meciuri din campionat", spune el la emisiunea "Realitatea Sportivă". "Sunt oameni foarte interesaţi de meci, au venit la sală după bilete; eu fac apel prin dvs, vom pune şi pe site, să vină din timp pentru că la ora meciului e nebunie la coadă la bilete şi e păcat de Dumnezeu".

Cristescu adaugă că este "foarte mulţumit" de prestaţia antrenorului principal Dorin "Bobo" Pintea. "Indiferent ce se va întâmpla, Bobo Pintea va rămâne pe veci la club; găsim loc pentru oameni de caracter", spune el.

"U" Mobitelco întâlneşte duminică la ora 19.30 CSU Ploieşti, în etapa a 23-a a ligii naţionale de baschet masculin. Biletele pot fi cumpărate sâmbătă între orele 14 şi 18 şi duminică între orele 16 şi 20, şi costă 10 lei în partea de jos a sălii şi 5 lei în partea de sus. Copiii cu vârsta sub 7 ani intră gratuit la meci.

Etichete
Comenteaza