Costel Enache, la finalul jocului cu CS Mioveni: “Mijloacele sunt mai puțin importante, punctele contează”

Costel Enache, la finalul jocului cu CS Mioveni: “Mijloacele sunt mai puțin importante, punctele contează”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul s-a declarat mulțumit de succesul la limită, scor 1-0, însă a recunoscut că își dorește mai mult de la elevii săi.

Universitatea Cluj are parte de o serie de meciuri importante, cu formații care țintesc promovarea. După ce au învins la Turnu Măgurele și au remizat cu Concordia Chiajna, “studenții” au reușit să se impună și la Mioveni, prin golul superb înscris de Negrean.

La finalul jocului, antrenorul “Șepcilor roșii”, Costel Enache a vorbit despre bucuria victoriei, însă a recunoscut că sunt aspecte ale jocului care pot fi îmbunătățite. Mai mult, tehnicianul susține că își dorește să obțină puncte cu orice preț, chiar dacă jocul suferă în unele momente.

“Am văzut un meci între două echipe care și-au dorit victoria în seara asta. Eu mă bucur că am obținut-o, deși nu a fost așa ușor. Vreau să felicit jucătorii pentru faptul că au fost organizați până la capăt. E un lucru foarte important din punct de vedere mental.

Sigur, la aspectul tehnico-tactic mai e de lucrat. Am spus înainte de meci și repet, e nevoie de puncte pentru a atinge obiectivul. Mijloacele sunt mai puțin importante, punctele contează.

Nu e cea mai mare bucurie din viața mea. E o bucurie de moment, pentru că știu că urmează alte jocuri foarte importante și avem mult de muncit pentru a ne atinge obiectivul. Dar, e un pas înainte și ne dă încredere”, a spus Costel Enache pentru Digisport.

Comenteaza