Costel Enache, înaintea meciului de Cupă: “Trebuie să ne menținem aceleași idei de joc”

Costel Enache, înaintea meciului de Cupă: “Trebuie să ne menținem aceleași idei de joc”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj își începe parcursul în competiție împotriva celor de la Unirea Dej.

După o victorie fără emoții în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu, “studenții” se pregătesc de debutul în noul sezon al Cupei României. Deși vor fi oaspeții întâlnirii cu Unirea Dej, partida se va disputa pe Cluj Arena.

Înaintea partidei, Costel Enache a dezvăluit că va folosi fotbalitși care au evoluat mai puțin de la începutul sezonului, meciul din Cupă fiind în plan secund față de partida din campionat cu Turris Turnu Măgurele.

“Am văzut un joc al celor din Dej, dar acest lucru e mai puțin important. Suntem între meciuri importante de campionat. Trebuie să ne menținem aceleași idei de joc, aceleași principii cu care lucrăm. Chiar dacă schimbăm liniile și vom folosi jucători care au jucat mai puțin sau pe care nu i-ați văzut, ideile noastre rămân aceleași.

E mai puțin important ce face adversarul. E mai important să ne stabilizăm noi o idee de joc și să încercăm să punem în evidență ideile noastre. Suntem bine după jocul de luni. Mai apar dureri sau lovituri, dar sunt inerente în jocul de fotbal, care până la urmă e un sport de contact”, a declarat antrenorul “Șepcilor roșii”.

Partida dintre Univeristatea Cluj și Unirea Dej din Cupa României se va disputa astăzi, de la 17:30. În sezonul trecut, “studenții” au ajuns până în optimile competiției, unde au fost eliminați de FCSB.

Comenteaza