Costel Enache după înfrângerea de la Timișoara: “Îmi e rușine de ceea ce se întâmplă”

Costel Enache după înfrângerea de la Timișoara: “Îmi e rușine de ceea ce se întâmplă”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a pierdut pentru prima dată în Grupa A din play-out, scor 2-1, împotriva celor de la Ripensia.

După o remiză surprinzătoare pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, “studenții” sperau la un succes la Timișoara. Totuși, gazdele s-au împotrivit dorinței echipe clujene și au reușit să se impună cu 2-1. La finalul jocului, Costel Enache a recunoscut că îi este rușine de joc și de rezultat.

“Contactele pe terenul acesta sunt la o limită, pentru că e greu de interpretat 100% corect. Nu aș avea ce să reproșez arbitrajului, poate totuși eliminarea lui Răuță mi se pare o decizie pripită. Era cam tardiv, ar fi trebuit să rezolvăm lucrurile până atunci. Nu aș putea să mă leg de acea eliminare ca o scuză pentru rezultatul de azi.

Nu mai suntem implicați și parcă nu ne mai interesează nimic din ceea ce înseamnă un concept de sport de echipă. E și o consecință a rezultatului de azi acest lucru. Factorul mental cred că e responsabilul numărul unu pentru ce se întâmplă la clubul nostru. Îmi e puțină jenă, puțină rușine de ceea ce se întâmplă.

Lucrurile s-au schimbat la nivelul superior, așteptăm să se preia gestiunea și să se ia decizii. În continuare suntem într-o incertitudine. În momentul în care lucrurile vor fi stabile la conducere, cu siguranță o să vedeți și decizii”, a declarat antrenorul Universității Cluj la finalul partidei, potrivit Digisport.

Comenteaza