Continuă conflictul dintre Alibec și Petrescu. Atacantul, dat afară de două ori din antrenament

Continuă conflictul dintre Alibec și Petrescu. Atacantul, dat afară de două ori din antrenament
| Foto: facebook.com/cfr1907

Internaționalul român în vârstă de 30 de ani nu mai are nicio șansă să continue la CFR Cluj sub comanda actualului tehnician.

Disputa din timpul partidei cu Academica Clinceni, când Alibec a părăsit banca de rezerve se dovedește a fi decisivă în relația dintre atacant și Dan Petrescu. Antrenorul campioanei refuză să mai dialogeze și a refuzat să îl primească la două ședințe de pregătire, anunță playsport.ro.

Conflictul dintre cei doi ar avea rădăcinci mai vechi, după ce jucătorul ar fi încercat să instige vestiarul împotriva tehnicianului. Mai mult, Alibec i-a reproșat lui Petrescu faptul că îl preferă pe Debeljuh în compartimentul ofensiv și l-a acuzat pe antrenor că preferă străinii în detrimentul românilor.

Nemulțumirile fotbalistului au pornit de la faptul că atacantul în vârstă de 30 de ani consideră că se pregătește mai bine și evoluează mai bine decât rivalul său pe post. Astfel, ruptura dintre Alibec și Petrescu este definitivă, iar internaționalul român are șanse mari să revină în iarnă la Kayserispor, chiar dacă împrumutul său expiră doar la finalul sezonului.

loading...
Comenteaza