Conducerea din Gruia, dezamăgită de ultimul rezultat: "Trebuia să facem ce am făcut în foarte multe meciuri"

Conducerea din Gruia, dezamăgită de ultimul rezultat: "Trebuia să facem ce am făcut în foarte multe meciuri"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Balaj, președintele clubului clujean, și-a exprimat supărarea în legătură cu deznodământul jocului de la Galați.

La fel ca antrenorul Adrian Mutu și mijlocașul Ciprian Deac, conducătorii CFR-ului se declară dezamăgiți de remiza înregistrată pe terenul Oțelului. Precum cei doi menționați anterior, Balaj acuză lipsa de concentrare a jucătorilor în ultimele minute.

"Sunt supărat că nu am știut să ținem acel avantaj de pe tabela de marcaj. Nu era neapărat complicat. Trebuia să facem ce am făcut în foarte multe meciuri. Nu am reușit să ținem echipa cât mai sus și să rămânem la fel de periculoși, așa cum am fost până la înscrierea golului doi din a doua repriză.

Ei trebuie să învețe. Trebuiau să se adapteze la stilul de joc al adversarului, la suprafața de joc și la stilul de arbitraj. Ei trebuiau să se adapteze la aceste lucruri.

Atâta timp cât ei conduceau în minutul 90 nu trebuiau să facă nimic altceva decât ce au făcut pe finalul de joc. Am fost periculoși în repriza a doua, în ultimele minute. Trebuia să repetăm ce am făcut până să apară minutele de prelungiri", a spus președintele CFR-ului pentru Fanatik.

Comenteaza