Conducerea CFR-ului, surprinsă după eșecul din Elveția: “Este șocant să iei trei goluri în 20 de minute”

Conducerea CFR-ului, surprinsă după eșecul din Elveția: “Este șocant să iei trei goluri în 20 de minute”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Acționarul formației din Gruia, Ștefan Gadola, a criticat jocul defensiv al “feroviarilor”, după înfrângerea cu Young Boys, 3-1.

Deși a început bine jocul de la Berna, CFR Cluj a cedat rapid inițiativa, iar adversarii au profitat. Young Boys a înscris de trei ori în prima repriză și a reușit calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Ștefan Gadola, acționarul “feroviarilor”, a analizat la rece jocul echipei lui Marius Șumudică și s-a declarat șocat de modul în care formația clujeană a încasat trei goluri într-un timp foarte scurt.  

“Foarte-foarte clar, cei de la Young Boys au meritat victoria, nu se poate pune problema de altceva! Să dai trei goluri în 20 de minute după ce ești condus cu 0-1 e fantastic!

M-au surprins foarte mult cei de la Young Boys. CFR mi se pare un pic schimbată. Este șocant să iei trei goluri în 20 de minute! Aseară, nu mi-a venit să cred! Șocant!

Suntem într-o etapă în care mă aștept să jucăm cu echipe bune, e absolut normal. Din acest punct de vedere, sunt încântat că am ajuns aici, e un lucru minut.

Să vedem cum vom juca cu Steaua Roșie Belgrad. Calificarea în grupele Conference League e un succes, da, însă ne-am dori să mergem în grupele Europa League”, a spus Ștefan Gadola la Pro X.

Comenteaza