Conducerea campioanei, noi acuze la adresa arbitrajului: "Noi participăm la această competiţie cu un cuţit în spate"

Conducerea campioanei, noi acuze la adresa arbitrajului: "Noi participăm la această competiţie cu un cuţit în spate"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Prin vocea președintelui Cristi Balaj, "feroviarii" evidențiază din nou greșelile comise împotriva formației din Gruia.

La câteva zile după jocul dintre CFR Cluj și Rapid, pierdut de campioni cu 3-1 în Giulești, Cristi Balaj vine cu noi acuze la adresa arbitrajului. Președintele formației din Gruia susține că "feroviarilor" le-a fost refuzat un penalty clar în prima repriză și a ținut să reamintească greșelile comise împotriva clujenilor în play-off.

"În momentul în care Krasniqi a şutat spre poartă, mingea a fost respinsă de Moldovan în bară şi nu ştiam de ce solicită Krasniqi penalty. Reacţia lui a fost imediată, până să ajungă mingea să lovească bara.

Ne-am uitat la acea fază, înainte ca Moldovan să respingă mingea. Junior Morais depărtează braţul de corp, mingea îi trece pe lângă corp şi îi şterge mâna. Se vede cum se mişcă palma în spate.

Obligatoriu, o singură decizie există aici. Lovitură de pedeapsă şi cartonaş galben. Nu mă mai întrebaţi de VAR, că o să vină Kyros Vassaras şi o să vă explice trei ore. Probabil că nu se aştepta la reacţia care a urmat conferinţei pentru că în România toţi se pricep şi la arbitraj, nu doar la fotbal. Noi participăm la această competiţie cu un cuţit în spate.

Nu ştiu în ce măsură a scăzut CFR-ul. Probabil au crescut valoric celelalte echipe şi diferenţierea este făcută de orice amănunt. Ori, să ai în prima etapă linia aceea hilară trasă, când ni s-a anulat un gol valabil, iar explicaţiile au fost pe măsura conferinţei de trei ore a lui Vassaras.

Clar nu ne-au lămurit. După care, am avut o altă situaţie când linia s-a tras la gheata lui Ivan, avea corpul aplecat, a prezentat Alexandru Deaconu această fază şi când un jurnalist i-a solicitat să se uite mai atent, au spus că nu trebuia să tragă linie, că nu avea impact asupra adversarului.

Păi hotărâţi-vă oameni buni! Apoi în următorul meci am avut intrarea lui Tamm asupra lui Bîrligea. Tamm se aruncă de la un metru şi jumătate distanţă cu piciorul întins şi problema a fost că nu a căzut imediat sau că nu şi-a rupt piciorul.

Eu nu am mai văzut aşa ceva. Am avut şi cu Sepsi, când am câştigat. Am avut faze în care Vassaras a spus că nu trebuia dat penalty pentru CFR Cluj pentru că a fost un contact soft, dar se pare că la meciul cu Rapid, contactul soft nu mai are relevanţă", a spus Balaj pentru Fanatik

Comenteaza