Concurență pentru Camora. CFR Cluj plănuiește transferul unui internațional din Superligă

Concurență pentru Camora. CFR Cluj plănuiește transferul unui internațional din Superligă
| Foto: FFRIM

Clubul din Gruia e pregătit să ofere un contract unui fundaș stânga care joacă din un an și jumătate în România.

Din 2011, Mario Camora este titular incontestabil în flancul stâng al apărării CFR-ului, indiferent de antrenor sau de perioada traversată de club. Totuși, apărătorul înaintează în vârstă, iar șefii formației din Gruia îi pregătesc un înlocuitor.

Varianta ideală pentru înlocuirea lui Mario Camora pare să fie fundașul celor de la UTA, Aly Abeid. Fundașul a intrat pe radarul "feroviarilor", iar echipa clujeană încearcă să îl transfere pe același model pe care l-a aplicat și în cazul lui Roger și Otele, anunță Prosport.

Contractul lui Abeid expiră la finalul actualului sezon, iar oficialii CFR-ului vor să ajungă rapid la o înțelegere cu jucătorul pentru ca mai apoi să îl transfere în schimbul unei sume modice încă din iarnă.

Problema e reprezentantă de participarea lui Aly Abeid la Cupa Africii alături de selecționata Mauritanei, în perioada 13 ianuarie - 11 februarie 2024. Jucătorul în vârstă de 26 de ani speră să facă un turneu bun și să atragă atenția unor formații din afara României.

Rămâne de văzut dacă CFR Cluj va reuși să îl convingă pe Abeid să se alăture "feroviarilor". Fundașul a fost crescut în Spania, de Levante și a mai jucat la Alcorcon și la Valenciennes, de unde a ajuns la Arad în 2022.

În tricoul celor de la UTA, Aly Abeid a strâns 45 de partide, reușind să marcheze un singurl gol și să ofere 3 pase decisive.

Comenteaza