Concluziile lui Silvășan după ce U-BT a câștigat în ultimele secunde cu Rapid: "Nu am reușit să facem de multe ori ceea ce ne-am propus"

Concluziile lui Silvășan după ce U-BT a câștigat în ultimele secunde cu Rapid: "Nu am reușit să facem de multe ori ceea ce ne-am propus"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României s-a impus la limită, scor 79-77, pe terenul formației din capitală, la capătul unui meci în care "studenții" au avut de muncit serios pentru victorie.

Rapidul a pus probleme echipei clujene, în cazul căreia oboseala acumulată în meciul din EuroCup și-a spus cuvântul. Cu toate acestea, elevii lui Mihai Silvășan au reușit să se impună la limită, dar tehnicianul recunoaște că evoluția formației nu a fost pe placul său.

"A fost un meci frumos de privit din punct de vedere al spectatorului. Mă bucur că am reușit să câștigăm, a fost o partidă echilibrată. Nu sunt mulțumit de cum am jucat, nu am fost extrem de disciplinați și nu am reușit să facem de multe ori ceea ce ne-am propus.

Victoria este victorie, ne-am menținut în joc până la final, iar ultimul tip-in ne-a adus victoria. Mergem mai departe, ne vom recupera cât mai bine pentru deplasarea din Turcia", a explicat antrenorul.

"A fost un meci greu, nu am început prea bine. În primul sfert nu ne-am concentrat așa cum trebuia. Pe parcurs ne-am revenit și a existat șansa să înscriu acel coș. Mă bucur că am câștigat, rămânem pe primul loc în conferință", a declarat Stefan Bircevic, cel care a reușit să înscrie coșul ce a adus victoria campioanei României.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Karel Guzman (18 puncte, 8 recuperări), urmat de Stefan Bircevic (13 puncte, 8 recuperări) și Nemanja Gordic (13 puncte, 4 pase decisive).

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează duelul cu Bursaspor, din EuroCup. Partida e programată miercuri, de la 19:00.

Comenteaza