Concluziile lui Sabău după înfrângerea categorică din derby: "Nu a mers aproape nimic. E un eșec dureros"

Concluziile lui Sabău după înfrângerea categorică din derby: "Nu a mers aproape nimic. E un eșec dureros"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj consideră că în cazul elevilor săi a intervenit relaxarea, după rezultatele bune din ultima perioadă.

CFR Cluj a câștigat clar Derby-ul orașului, scor 4-0, iar Ioan Ovidiu Sabău a oferit concluziile sale după al doilea eșec suferit de la revenirea pe banca "studenților". Antrenorul consideră că relaxarea care a intervenit în cazul jucătorilor săi a fost decisivă.

"Cu o echipă precum CFR Cluj, trebuie să joci foarte bine, să faci puține greșeli. Am făcut multe greșeli, au venit și acele penalty-uri destul de ușor. E greu să revii. Noi ne-am dorit foarte mult să facem un joc bun. Știm ce înseamnă un astfel de joc, cu atâția suporteri.

Azi nu a mers aproape nimic, chiar dacă eu spun că am pregătit foarte bine jocul. Încă nu suntem pregătiți să ducem atâtea meciuri la un nivel bun. Se întâmplă să avem această relaxare, aceste momente în care nu suntem cum ar trebui. Am avut încredere că vom arăta bine, dar, azi, CFR a fost foarte puternică, în formă și mult mai agresivă decât noi.

Noi am început destul de bine, meciul era echilibrat. Fundașul putea interpreta altfel acea centrare. Sunt multe de spus, dar pentru noi începe un alt campionat. Sunt la fel de valoroși acești jucători. E un eșec dureros, usturător, învățăm din el, dar trebuie să ne revenim și să ne îndeplinim obiectivul. Suntem dezamăgiți, dar nu pot să fiu supărat pe ei, pentru că s-au pregătit foarte bine.

CFR e o echipă cu un lot echilibrat valoric, puternică, matură, care a jucat meciuri tari. Mie mi se pare că e echipa care se luptă cu șanse reale la campionat", a spus antrenorul, potrivit Digisport.

Comenteaza