Concluziile lui Neagoe după eșecul de la Craiova: "Nu am făcut un joc foarte bun și am pierdut"

Concluziile lui Neagoe după eșecul de la Craiova: "Nu am făcut un joc foarte bun și am pierdut"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj susține că elevii săi nu au reușit să pună în practică planul tactic, din cauza modului în care au jucat adversarii.

"Studenții" au fost învinși la limită de CS U Craiova, scor 1-0, într-un meci în care echipa clujeană a ajuns greu în apropierea careului advers. La finalul partidei, Eugen Neagoe a recunoscut că prestația formației sale nu a fost una bună și a explicat motivele din spatele înfângerii.

"Concluziile la final sunt că nu am făcut un joc foarte bun și am pierdut. Am făcut o greșeală în minutul 60, sunt puțin dezamăgit că am luat gol atunci, era o fază simplă, știam unde apare Crețu în momentul când ei ajung în zonele laterale și centrează.

Nu a fost ce ne-am dorit în prima repriză, chiar dacă am avut o ocazie mare, dar puțin, față de ce puteam și la ce mă așteptam.

Repriza a doua, culmea, am început mai bine, am pasat mai mult, dar am primit acel gol. După, am făcut niște schimbări, pentru a echilibra jocul, dar n-am reușit în această seară.

Le-am cerut să jucăm foarte avansat, să facem pressing, dar nu am reușit ce ne-am propus. Nu le-am cerut să se retragă, am fost forțați de adversari să facem lucrul acesta", a declarat Neagoe, potrivit Digisport.

Comenteaza