Video Concluziile lui Mihai Silvășan după o nouă revenire de senzație: "A fost un meci pe care l-am câștigat cu sufletul"

Concluziile lui Mihai Silvășan după o nouă revenire de senzație: "A fost un meci pe care l-am câștigat cu sufletul"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca a întors un deficit de 18 puncte și s-a impus pe terenul celor de la ratiopharm Ulm, scor 85-81.

Campioana României a avut o evoluție modestă în prima parte a jocului, însă în ultimele 15 minute, impulsionați de prestația căpitanului Patrick Richard (27 de puncte), clujenii au revenit și au câștigat.

Mihai Silvășan s-a declarat încântat de rezultat la finalul partidei și a lăudat modul în care elevii săi au reușit să revină, deși nimic nu prevestea această "renaștere".

"Evident, sunt foarte bucuros de această victorie. Sunt fericit de felul cum am jucat și de ce am demonstrat pe teren. A fost un meci pe care l-am câștigat cu sufletul. Nu este primul meci câștigat în acest fel în EuroCup. Este încă o dovadă că echipa noastră are un caracter grozav.

Îi felicit pe jucători, chiar dacă nu a fost cea mai bună zi a noastră. Am pierdut 15 mingi până la pauză, ceea ce a fost enorm. Am întâlnit o apărare agresivă, se vedea că Ulm voia neapărat victoria.

Am reacționat bine în repriza a doua și am marcat coșuri importante, în special prin căpitanul nostru. A arătat ce calitate are! De asemenea, defensiv am depus un efort consistent. Din nou, sunt foarte încântat de această victorie și mergem mai departe!

La sfârșitul sfertului trei am jucat zonă, am izbutit intercepții și le-am pus probleme celor de la Ulm. Le-am spus băieților la pauză că trebuie să avem intensitate și să fim concentrați. Aceea a fost cheia meciului, toți jucătorii au trebuit să depună efort maxim. Știam că avem jucători care pot suplini absența lui Seeley. Asta s-a și întâmplat!", a spus antrenorul.

Cele mai importante faze ale partidei:

Comenteaza