Concluziile lui Dan Petrescu după un nou trofeu: “A fost cel mai greu titlu dintre cele cinci”

Concluziile lui Dan Petrescu după un nou trofeu: “A fost cel mai greu titlu dintre cele cinci”

CFR Cluj a reușit să își asigure matematic cel de-al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu CS U Craiova, scor 2-1.

După ce echipa pe care o pregătește a reușit să cucerească un nou trofeu, Dan Petrescu a vorbit despre sezonul plin de încercări pe care l-au parcurs “feroviarii”. Tehnicianul consideră că a fost cel mai greu titlu dintre cele cinci și crede că victoria a fost modul în care le-a răspuns criticilor săi.

”A fost cel mai greu titlu dintre cele cinci, au fost foarte multe probleme de lot, cu jucători pe care a trebuit să-i schimb. A trebuit mereu să scot jucători de pe listă, nu erau fericiți, au fost multe scandaluri, am fost făcut praf de multe ori.

Sunt foarte supărat. Ar trebui să primesc mai mult respect, pentru că am scos lumea în stradă ca fotbalist, iar ca antrenor mi-am făcut treaba, în ultimii șase ani am câștigat titlul peste tot pe unde am fost.

Am fost făcut praf și pulbere non stop, dar medalia e aici. Ei vorbesc și eu câștig trofee. Am câștigat cu Urziceni și CFR, dar asta se uită foarte repede. Mi s-a cerut demisia, mi s-a spus că nu jucăm nimic.

Îi felicit pe cei care dau declarații despre mine. Sunt un antrenor și un om care a făcut ceva pentru fotbalul românesc. Ca jucător mi-am dat viața, am scos lumea în stradă, iar ca antrenor uitați-vă, fac lumea fericită. În continuare voi fi criticat, asta este realitatea, dar nu merit acest tratament pe care-l am în România”, a spus antrenorul campioanei la finalul meciului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza