Concluziile lui Costel Enache, după o nouă înfrângere: "Defensiv suntem foarte vulnerabili și luăm prea ușor goluri"

Concluziile lui Costel Enache, după o nouă înfrângere: "Defensiv suntem foarte vulnerabili și luăm prea ușor goluri"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a discutat despre problemele cu care se confrunta formația sa în cele mai recente partide din Liga a 2-a. 

"Șepcile roșii" au revenit în teren după focarul de COVID-19, însă au înregistrat două înfrângeri în ultimele două jocuri. Revenit și el pe banca tehnică, Costel Enache a recunoscut că formația sa se confruntă cu probleme în plan defensiv, cât și în plan ofensiv. 

"Nu am făcut un meci neapărat slab. Nu mi s-a părut că am fost sub adversar astăzi. Cred că au fost multe momentele în care noi am controlat jocul, am încercat să construim. În schimb, am gestionat mult mai prost situațiile importante. Nu am avut luciditate în ultima treime a terenului, unde nu am găsit soluții mai bune de a pătrunde sau ajunge la finalizare.

Defensiv suntem foarte vulnerabili și luăm prea ușor goluri în ultima perioadă, iar pentru momentul ofensiv, cele trei-patru ocazii ar fi trebuit să le transformăm cumva, însă le-am tratat lejer. Dar oricum e puțin pentru partea ofensivă, pentru că ajungem greoi în fața porții. Parcă nu avem forță ofensivă. 

Este foarte greu de gestionat, pentru că nici măcar nu putem corecta din antrenamente. Noi jucăm la trei zile. Mâine vom pleca spre casă, luni avem meci, joi avem meci, duminică, meci, miercuri, meci. Lucrurile nu se prea pot corecta în ritmul ăsta de joc.

După două săptămâni, să joci în ritmul ăsta, e clar că o să trebuiască să căutăm soluții să le dăm jucătorilor alternativ minute de joc, pentru că este clar că nu sunt pregătiți pentru un joc de 90 de minute la intensitate maximă. E greu de gestionat, încercăm să găsim soluțiile inedite", a declarat Costel Enache potrivit liga2.ro. 

Comenteaza