Concluzia lui Mihai Silvășan după victoria din primul meci al finalei: “Cu apărarea am câștigat meciul”

Concluzia lui Mihai Silvășan după victoria din primul meci al finalei: “Cu apărarea am câștigat meciul”
| Foto: u-bt.ro

Antrenorul celor de la U-BT Cluj a lăudat jocul defensiv al elevilor săi, care au reușit să se impună, scor 73-62 în fața marii rivale, CSM Oradea.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Deși ambele echipei au început cu emoții jocul, “studenții” au reușit o repriză secundă mai bună decât oaspeții și și-au adjudecat primul meci al finale Ligii Naționale. La finalul partidei, Mihai Silvășan a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi și a apreciat modul în care baschetbaliștii de la U-BT au contribuit la faza defensivă.

”Apărarea a fost la un nivel înalt pentru noi. Cu această apărare am câștigat meciul. În repriza am ieșit la rampă și în atac, dar apărarea ne-a oferit mai multe șanse de a înscrie. Cu această mentalitate trebuie să începem și jocul următor și să facem viața cât mai grea echipelor adverse.

Pur și simplu suntem într-o situație mai bună decât dacă am fi pierdut. Nu înseamnă absolut nimic, putem sta aici peste două zile și să vorbim despre 1-1 la general, ceea ce nu ar fi bine. Sau să vorbim despre 2-0, un lucru mai pozitiv. Victoria înseamnă un mic pas în față, dar trebuie să continuăm în aceeași notă”, a spus Mihai Silvășan.

“A fost un meci foarte fizic, ambele echipe au tras din greu să obțină victoria. Noi am făcut o treabă mai bună din punct de vedere defensiv. I-am ținut la 62 de puncte, ceea ce a fost foarte bine. Meciul a fost intens, am avut energie în apărare și am respectat indicațiile primite. În primul sfert am fost puțin stresați, moi aș spune.

Ambele echipe își doreau să joace foarte bine. În repriza a doua ne-am relaxat și ne-am găsit mai bine în atac. A fost un meci bun și pentru mine, dar victoria este mult mai importantă. Trebuie să mai joc bine încă două meciuri și să aducem trofeul împreună. Fanii au fost incredibili, sunt al șaselea jucător. Ne ajută și ne sprijină în permanență”, a declarat cel mai bun marcator al clujenilor, Donatas Tarolis.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza