Foto Clujul ar putea să "exporte" Sports Festival în Orientul Mijlociu

Clujul ar putea să "exporte" Sports Festival în Orientul Mijlociu
O delegație din Emiratele Arabe Unite, condusă de Excelența Sa Abdul Malik Jani, vicepreședinte al Consiliului Sportiv din Sharjah, a fost prezentă la Cluj-Napoca, între 1 și 4 iunie, în cadrul Sports Festival

O delegație arabă condusă de Excelența Sa Abdul Malik Jani, vicepreședinte al Consiliului Sportiv din Sharjah și președinte al Federației Emiratelor Unite Arabe de Futsal, a fost prezentă la Cluj-Napoca, între 1 și 4 iunie, la Sports Festival.

Prezența delegației arabe la Sports Festival este o recunoaștere internațională a evenimentului de la Cluj, dar și o bază a unor viitoare posibile colaborări în domeniul sportului. Delegația a fost întâmpinată de Patrick Ciorcilă, co-fondator Sports Festival.

Vizita delegației arabe a fost inițiată de Genoveva Turcu, Președintele Romanian Business Council Dubai (RBCD) si Regional Leader for the European Women’s Association (EWA).

La fel ca și Clujul, Emiratul Sharjah a devenit o destinație distinsă pentru organizarea celor mai prestigioase evenimente sportive, fie ele locale sau internaționale. Și asta, în special după organizarea Festivalului Jiu-Jitsu Sharjah, cu o mare participare din diverse țări ale lumii, care a fost organizat pentru prima dată, în 2022, în Emiratul Sharjah.

Sharjah este al treilea cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, un puternic centru cultural și industrial care contribuie cu 7,4% la PIB-ul Emiratelor Arabe Unite. 

Sports Festival este cel mai mare eveniment multi sport din România. Evenimentul a ajuns în 2023 la cea de-a patra ediție.

Comenteaza