Clujenii își pot alege favoriții din baschetul românesc

Clujenii își pot alege favoriții din baschetul românesc
Până în 5 februarie, fanii baschetului clujean, dar și ai celui românesc, vor avea șansa de a-și vota jucătorii favoriți pentru ALL STAR GAME - SIBIU 2017, anunță Federația Română de Baschet.

Păstrând tradiția ultimelor ediții, Federația Româna de Baschet oferă din nou posibilitatea ca atât suporterii, cât și reprezentanții mass-media, să-și exprime opțiunile, urmând ca la spectacolul stelelor din Liga Națională de Baschet Masculin să-și facă apariția pe parchetul Sălii Sporturilor "Transilvania" din SIBIU, în data de 18 februarie 2017, cei mai valoroși baschetbaliști care evoluează în România.

Pentru operațiunea de votare, cei care doresc să-și exprime opțiunile vor trebui să acceseze o secțiune special amenajată pe site-ul federației.

În formularul de vot, se regăsesc două selecționate, NORD și SUD, fanii și reprezentanții mass-media trebuind să aleagă câte un sportiv pentru fiecare post de joc și câte un antrenor. Pentru ca votul să fie înregistrat, trebuie aleși jucători și antrenori pentru ambele selecționate.

Printre sportivii care pot fi votați pentru ALL STARE GAME - SIBIU 2017 se regăsesc și baschetbaliștii de la U-BT Cluj, alături de antrenorul principal, Mihai Silvășan.

Operațiunea de votare se va încheia în data de 5 februarie, urmând ca după centralizarea rezultatelor, Federația Română de Baschet (FRB) să publice componența celor două selecționate - câte 12 sportivi și 2 antrenori.

VOTEAZĂ AICI.

Comenteaza