Claudiu Petrila, desemnat cel mai bun tânăr fotbalist al anului

Claudiu Petrila, desemnat cel mai bun tânăr fotbalist al anului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbalistului campioanei i-a fost acordată distincția în cadrul Galei Fotbalului Românesc 2021.

În cadrul evenimentului care s-a desfășurat online din cauza pandemiei, mijlocașul în vârstă de 21 de ani a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al anului, reușind să îi depășească pe Octavian Popescu (FCSB) și Ștefan Baiaram (CS U Craiova).

“Nu aș fi reușit să obțin acest premiu fără ajutorul colegilor, dar și al antrenorilor. Acest premiu mă obligă să muncesc și mai mult în 2022”, a spus jucătorul campioanei.

Claudiu Petrila a jucat în 24 de partide în toate competițiile, în actualul sezon, a înscris de cinci ori și a oferit trei pase decisive.

De asemenea, Billel Omrani a fost nominalizat la titlul de cel mai bun fotbalist străin al anului, alături de Mirko Pigliacelii (CS U Craiova) și Paulo Vinicius (FCSB), câștigător fiind brazilianul care în prima parte a anului a evoluat pentru “feroviari”.

Antrenorul anului a fost desemnat Edi Iordănescu, cel care a cucerit titlul alături de CFR Cluj în 2021. Tehnicianul i-a învins pe Marius Șumudică, trecut și el prin Gruia pentru o scurtă perioadă și pe Ilie Poenaru.

Comenteaza