Ciprian Deac, rezervă după perioada de peste 100 de zile de recuperare

Ciprian Deac, rezervă după perioada de peste 100 de zile de recuperare
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

În meciul cu Universitatea Craiova antrenorul lui CFR Cluj l-a introdus pe teren pe Cipri Deac doar în minutul 78 al meciului.

Antrenorul Andrea Mandorlini îl va putea folosi pe Ciprian Deac în returul cu Adana Demirspor din UEFA Conference League, după ce l-a pus pe banca de rezerve la meciul cu Universitatea Craiova.

Acesta a încheiat în sfârșit perioada de recuperare după ultima accidentare suferită și a fost introdus pe teren în minutul 78 al meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova, din etapa a treia a Superligii, în locul lui Daniel Bîrligea.

Perioada de 105 zile de indisponibilitate pentru „veteranul” fostei campioane a României se pare că a luat sfârșit, acesta fiind înainte de accidentări unul dintre cei mai importanți jucători ai formației din Gruia, a transmis prosport.ro. 

Partida retur din Turcia dintre CFR Cluj și Adana Demirspor din UEFA Conference League se va disputa joi, 3 august, de la 21:00. După doar 3 zile, CFR Cluj va mai avea de disputat un meci greu. 

Partida dintre CFR Cluj și FCSB, din etapa a patra a SuperLigii, se va disputa pe Stadionul Steaua, în Ghencea, duminică, 6 august, de la ora 21:30.

Comenteaza