Ciprian Deac, printre jucătorii activi cu cele mai multe pase decisive în Liga 1

Ciprian Deac, printre jucătorii activi cu cele mai multe pase decisive în Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Experimentatul mijlocaș al campioanei se află pe locul secund într-o ierarhie a celor mai buni pasatori din prima ligă, dintre fotbaliștii aflați în activitate.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cu 13 trofee în palmares alături de formația din Gruia, dintre care șase titluri de campion, Ciprian Deac impresionează și la capitolul statistici individuale. Jucătorul în vârstă de 35 de ani se află în topul fotbaliștilor în activitate cu cele mai multe pase decisive în Liga 1, potrivit We Love Stats.

Ierarhia este condusă de un fost “feroviar”, Dan Nistor, cel care a oferit 77 de assisturi în 356 de jocuri pe prima scenă a fotbalului românesc. Dintre acestea, 5 au fost în cele 17 apariții în tricoul formației din Gruia.

Ciprian Deac ocupă locul secund, cu 66 de pase decisive, în 324 de partide în prima ligă. Șapte dintre pasele decisive au fost reușite pe vremea când mijlocașul îmbrăca tricoul Rapidului.

Ultima treaptă a podiumului este ocupată de actualul jucător al celor de la FCSB, Constantin Budescu. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a pasat decisiv de 65 de ori, în 213 jocuri de Liga 1.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza