Ciprian Deac, discurs surprinzător după victoria cu ȚSKA Sofia: “De două luni de zile nu joc nimic, nu știu ce se întamplă cu mine”

Ciprian Deac, discurs surprinzător după victoria cu ȚSKA Sofia: “De două luni de zile nu joc nimic, nu știu ce se întamplă cu mine”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Internaționalul român a avut un discurs sincer la finalul unui joc în care a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă.

Deși alături de Bălgrădean a fost eroul CFR-ului la Sofia, Ciprian Deac a surprins la finalul jocului. Mijlocașul campioanei a făcut o serie de declarații în care critica forma pe care o are în utimul timp, vârsta fiind principalul motiv al scăderii nivelului de joc, în opinia fotbalistului.

”Știam exact ce jucători au, știam că vom avea un meci dificil. E bine că n-au reușit să marcheze la început și ne-am dus în 0-0. Mister a fost calm la pauză, jucăm cu echipe bune, nu sunt echipe slabe în Europa League.

Să vă spun sincer, eu sunt cel mai mare autocritic al meu. De două luni de zile nu joc nimic, nu știu ce se întamplă cu mine. Sunt foarte realist.

Poate m-a ajuns și vârsta, dar nu vreau să cred acest lucru. Încerc să mă pregatesc mult mai mult decât cei tineri, pentru că vârsta nu iartă pe nimeni, dar sper să-mi revin. Sunt foarte supărat pe mine și pentru meciurile de la echipa națională”, a spus Deac la finalul jocului cu ȚSKA Sofia.

Comenteaza