Cine va sta pe banca CFR-ului la meciul cu Rapid. Anunțul patronului din Gruia

Cine va sta pe banca CFR-ului la meciul cu Rapid. Anunțul patronului din Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907clujjuniori

Nelu Varga a dezvăluit cine îi va antrena pe "feroviari" în perioada următoare.

CFR Cluj a rămas și fără antrenorul Adrian Mutu și fără președintele Cristi Balaj, care au demisionat după eșecul umilitor de pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara, scor 4-0.

Chiar dacă se vorbea despre revenirea lui Mandorlini pe banca tehnică, iar italianul s-a întors la Cluj, Nelu Varga a dezvăluit că altcineva îi va antrena pe "feroviari", cel puțin pentru următorul meci din Superligă, cel cu Rapid.

"Ovidiu Hoban este cel care va conduce echipa cu Rapid. Este de atâția ani aici, a făcut o mulțime de performanțe, știe ce înseamnă CFR Cluj, cea mai importantă echipă din România în ultimii ani, așa că este cea mai bună soluție de moment.

Din vară vom vedea.Mandorlini? Nu! Ok, a venit la Cluj, dar nu pentru a prelua echipa. V-am mai spus, Ovidiu Hoban. O să vă convingeți că merită", a explicat patronul pentru Digisport.

Fostul mijlocaș face parte din structura clubului pentru care a jucat în perioada 2017-2023, până la retragerea sa, fiind antrenor al echipei de tineret a CFR-ului. Hoban a strâns 168 de partide în tricoul echipei clujene, alături de care a cucerit 5 titluri de campion.

Comenteaza