Cine sunt câştigătorii Campionatelor Naţionale de Ciclism pe Şosea de la Cluj

Cine sunt câştigătorii Campionatelor Naţionale de Ciclism pe Şosea de la Cluj
Vasluianul Andrei Nechita, Campion National şi câştigătorul Turului României în 2011, participant la Jocurile Olimpice în 2012 a câstigat, în weekend la Cluj, la categoria Elite atât proba de fond cât şi si cea de contratimp, obţinând astfel titlul de Dublu Campion Naţional la Şosea.

Podiumul la proba de fond a fost completat de doi ciclişti de la C.S. Petrolul Ploieşti: Frunzeanu Marian şi Nicolae intea, iar la proba de contratimp Carol Eduard Novak de la Tunad Cycling Team şi Lars Pria de la Rietumur Delfin.

Fiii lui Carol Eduard Novak au participat la categoria ''Copii 8-9 ani' obţinând locul 1 si 2.

La categoria Feminin Amatori 18-29 ani au participat şi doua fete din Clubul Sportiv Interteam, Dezso Melinda si Hilbert Suzanne, ele obţinând locurile 2 si 3, cu 2 respectiv 3 minute întârziere faţă de câştigătoarea Rolea Nicoleta-Lavinia.

În 22-23 iunie au avut loc la Cluj Campionatele Nationale de Şosea, organizate de Federaţia Română de Ciclism în colaborare cu Clubul Sportiv InterTeam. Evenimentele au fost dedicate atât cicliştilor profesionişti cât şi amatorilor şi copiilor şi au cuprins probe de contratimp individual şi fond, desfasurate pe centura Apahida-Valcele.

Cu doua zile înainte de Campionatele Naţionale de Şosea au fost prezentate loturile naţionale de ciclism, iar unul dintre membrii Clubului InterTeam, Elisei Miron a fost selectat pentru Lotul Naţional de MTB.

Vezi lista completă a câştigătorilor în documentul ataşat textului.

Comenteaza