Chipciu și Șumudică s-au împăcat. Mijlocașul va continua la CFR Cluj

Chipciu și Șumudică s-au împăcat. Mijlocașul va continua la CFR Cluj

După ce l-a exclus din lot în urma unui conflict cu Hindrich la antrenamente, antrenorul campioanei a revenit la sentimente mai bune față de internaționalul român.

Înaintea partidei cu CS Mioveni, Marius Șumudică și Alexandru Chipciu au pus capăt tensiunilor din interiorul lotului “feroviarilor”. Antrenorul și mijlocașul au participat la conferința de presă premergătoare partidei și au dezvăluit că au făcut pace, iar Chipciu face din nou parte din echipa CFR-ului.

”Eu nici nu am văzut ce s-a întâmplat la acel antrenament pentru că lucram cu două grupuri de jucători. Pe mine m-a deranjat că a ieșit din antrenament. Nu a fost ceva foarte grav, am fost deranjat de atitudine, nu am putut să o accept în momentul respectiv.

Eu am mai avut parte de incidente și niciodată nu mi-a plăcut să distrug viața unui jucător. Aseară am avut o ședință cu cei din conducere. Nicăieri în cariera mea nu am ținut cont de niciun președinte de club care să îmi impună echipa.

Am stat de vorbă cu căpitanii de echipă și cu cinci jucători reprezentativi. Toți au fost de acord că Alex ne poate ajuta în viitor. Mi-am dorit foarte mult ca el să revină, nu am făcut un pas în spate forțat de cineva, ci am făcut-o cu gândul la viitorul CFR-ului.

A contat foarte mult și rugămintea lui Otto, care și-a dorit de ziua lui de naștere să îl reprimim pe Chipciu în lot. Alex ne-a ajutat la Banja Luka, dar fiecare poate greși, am ținut cont de multe aspecte și din acest moment el revine la echipă”, a declarat Șumudică.

La rândul său, Alex Chipciu și-a cerut scuze pentru conflictul generat. ”Vreau să îmi cer scuze pentru tot ce s-a întâmplat și față de toată lumea implicată, Otto, staff-ul tehnic, jucători și antrenor. Am făcut o greșeală și îmi cer scuze pentru tot ce s-a întâmplat. Eu și mister avem o relație lungă, am lucrat cu el la Brașov, apoi am vrut să merg la Gaziantep. Datorită dânsului vor rămâne în continuare aici, am vorbit și cu colegii, ei au fost de acord.

Nu pot decât să fiu mulțumit pentru șansa oferită. Sunt momente în antrenament când te mai enervezi. Am preferat să ies pentru a nu lovi pe cineva sau pentru a nu se întâmpla ceva fizic. A fost o greșeală față de colegi, e lipsă de respect. Cu Otto am vorbit imediat după ce s-a întâmplat totul”, a spus Chipciu.

Comenteaza