Chipciu, mesaj categoric înainte de Derby-ul Clujului: "Clar va fi un meci greu. Noi vom juca la victorie"

Chipciu, mesaj categoric înainte de Derby-ul Clujului: "Clar va fi un meci greu. Noi vom juca la victorie"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj a prefațat duelul din Cupa României contra fostei sale formații.

După ce "feroviarii" s-au impus cu 4-3 în meciul din Superligă, "studenții" au șansa să se revanșeze în grupele Cupei României. Cele două rivale din Cluj-Napoca se întâlnesc din nou în această fază a competiției, iar Alex Chipciu e cu gândul la victorie contra fostei sale echipe.

"Va fi un meci echilibrat, cum au fost toate meciurile de când s-a promovat. Venim după multe meciuri bune, am avut evoluții foarte bune. Suntem într-un moment bun, dar ne dezavantajează puțin programul. După această deplasare se simte oboseala mentală, dar suntem conștienți că va fi un meci important. Să ai 20.000 de oameni în tribune e frumos.

Și cei de la CFR când vin aici se autodepășesc. CFR e o echipă care te adoarme și după îți dau gol. Au rămas ceva lucruri din trecut, ajung repede la poartă, au jucători puternici. Fazele fixe au rămas la nivel înalt.

Clar va fi un meci greu. Noi vom juca la victorie, e ciudat să joci la egal în Cupă. Noi vrem să avem controlul, asta ne place. Va fi o provocare, având în vedere că ei sunt puternici și ajung repede la poarta noastră.

Trebuie să fim foarte atenți. Să te bați cu o echipă care are un buget de 3 ori mai mare decât al tău și să fi acolo, e un sentiment de mulțumire. Îmi place când nu se vede această diferență. Dacă îmi aduc aminte cum era nivelul când s-a promovat și văd progresul, e o împlinire. Noi suntem un exemplu pozitiv", a declarat căpitanul "Șepcilor roșii".

Cel de-al doilea episod al sezonului din Derby-ul Clujului va avea loc joi, de la 20:30.

Comenteaza