Champions League, optimi: Bayern s-a distrat cu Arsenal

Champions League, optimi: Bayern s-a distrat cu Arsenal
Bavarezii s-au impus cu 5-1 în fața lui Arsenal, miercuri, pe Allianz Arena, în prima manșă a optimilor Uefa Champions League.

Bayern a deschis recitalul prin Arjen Robben, care a șutat spectaculos la vinclu de la 28 metri (11). Arsenal a egalat prin Alexis Sanchez, care ratase inițial o lovitură de pedeapsă (30). Nemții au revenit, însă, la conducere, în cea de-a doua repriză.

Lewandowski a înscris cu capul în minutul 53, iar trei minute mai târziu a fost co-autor la golul lui Thiago Alcantara. Thiago avea să facă dubla în minutul 63, cu un șut din afara careului. S-a terminat 5-1, Muller marcând și el pe final după o greșeală a apărării engleze (88).

După victoria de miercuri, Bayern este ca și calificată în sferturile Uefa Champions League. Returul cu Arsenal este programat pe 7 martie 2017, pe Emirates Stadium.

Într-un alt meci din optimile Ligii care s-a jucat în aceeași zi, Real Madrid a învins-o cu 3-1 pe Napoli. Gruparea de pe Bernabeu a punctat prin Karim Benzema (18), Toni Kroos (49) și Casemiro (54), în timp ce golul italienilor a venit de la Insigne (8).

BAYERN MUNCHEN - ARSENAL LONDRA 5-1 (1-1)

Au marcat: Robben (11), Lewandowski (53), Thiago (56, 63), Muller (88)/ Sanchez (30)

Cartonașe galbene: Hummels, Lahm/ Sanchez, Mustafi, Xhaka

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer - Lahm (C), Hummels, Martinez, Alaba - Xabi Alonso, Vidal - Robben (Rafinha 88), Thiago, Costa (Kimmich 84) - Lewandowski (Muller 86)

Antrenor: Carlo Ancelotti

Arsenal (4-2-3-1): Ospina - Bellerin, Mustafi, Koscielny (C) (Gabriel 49), Gibbs - Xhaka, Coquelin (Giroud 77) - Chamberlain, Ozil, Iwobi (Theo Walcott 66) - Sanchez

Antrenor: Arsene Wenger

Brigada de arbitri (Serbia): Milorad Mažić (centru), Milovan Ristić și Dalibor Djurdjević (tușieri), Danilo Grujić și Nenad Djokić (arbitri adiționali), Nemanja Petrović (arbitru de rezervă)

Locație: Allianz Arena, Munchen, Germania

Comenteaza