CFR vrea să se bată la titlu chiar dacă nu iese din insolvență

CFR vrea să se bată la titlu chiar dacă nu iese din insolvență
CFR Cluj nu-și schimbă planurile pentru sezonul viitor. ”Feroviarii” au ca obiectiv câștigarea titlului indiferent de decizia pe care o va da Tribunalul.

Elevii lui Vasile Miriuță sunt optimiști că vor ieși din insolvență la apelul de luni, 29 mai. În cazul unei decizii nefavorabile, CFR Cluj nu va putea evolua în cupele europene din sezonul 2018-19. Chiar și așa, noul acționar al clubului, Marian Băgăcean, rămâne ferm în privința obiectivelor.

"Decizia Tribunalului nu ne va afecta planurile. Noi vom juca în continuare, vom aduce jucători și obiectivul va fi câștigarea campionatului, indiferent ce se întâmplă. Nu mai avem niciun leu datorie. Toți jucătorii au fost plătiți. Sperăm ca luni să se dea decizia corectă", a spus Băgăcean în ProSport.

În această săptămână, CFR a primit licența pentru următorul campionat. Cu toate astea, ardelenii au un motiv în plus ca să iasă cât mai rapid din insolvență. Conform noului regulament al Comisiei de Licențiere a FRF, echipele aflate în insolvență nu vor mai putea juca în Liga 1 din sezonul 2018-19.

La începutul lunii martie, noul acționar al clubului, Marian Băgăcean, a virat aproximativ 5 milioane de euro în conturile clubului pentru plata datoriilor. Recent, acesta a mai achitat alte 300.000 euro.

Comenteaza