CFR vrea să-l transfere definitiv pe Beto

CFR vrea să-l transfere definitiv pe Beto
Iuliu Mureşan doreşte ca portarul Beto să rămână în Gruia şi după ce expiră împrumutul lui.

Iuliu Mureşan, preşedinte echipei CFR Cluj, a declarat într-o conferinţă de presă că portarul Beto este ţinta feroviarilor pentru un transfer definitiv.

"Atuul nostru este echipa, dar Beto a securizat foarte bine poarta şi toată lumea a observat acest lucru. Avem cel mai valoros lot de când sunt eu la CFR. Să vedem dacă îl vom putea transfera definitiv în vară. Cert este că va fi foarte greu să o facem, deoarece e scump şi nu ştim cu exactitate ce planuri au cei de la FC Porto în ceea ce îl priveşte. Vrem să rămână la CFR, este clar. Dacă portughezii vor renunţa la el, avem prima opţiune de cumpărare. Pregătim deja sezonul următor. Noi începem discuţiile cu jucătorii chiar şi cu câteva luni înainte", a explicat oficialul din Gruia.

El s-a referit şi la partida de sâmbătă cu Ceahlăul, pe care o consideră importantă şi grea: "Nici meciul de la Chiajna nu a fost unul uşor, dar ne-am bucurat că nu am luat gol. Toate echipele care pierd la scor cu Dinamo vin în Gruia să joace se motivează mai bine împotriva noastră. Suntem mai buni, trebuie să câştigăm, deşi nu va fi uşor. Mi-e frică să nu se repete istoria meciului cu Petrolul".


Partida CFR - Ceahlăul se dispută sâmbătă, de la ora 17, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu".

 

Comenteaza