CFR trage din greu pentru a-și asigura locul de play-off. Deac: "Va fi un meci de care pe care la Iași"

CFR trage din greu pentru a-și asigura locul de play-off. Deac:
CFR Cluj va evolua, luni seara, pe terenul lui CSM Poli Iași, în ultimul joc din penultima etapă a sezonului regulat. Cu un succes pe terenul "moldovenilor", echipa din Gruia poate face un pas decisiv pentru calificarea în play-off.


">

"Suntem la mâna noastră și depindem numai de noi. Nu mă interesează celelalte rezultate, important e ca noi să fim cât mai proaspeți, în cea mai bună formă, doar la asta îmi stă capul. Am urmărit Iașiul în meciul cu Timișoara, nu merita să piardă, are un antrenor bun, Eugen Neagoe, care a făcut o treabă foarte bună acolo și jucători experimentați precum Cristea sau Golubovic, la care trebuie să fim atenți. Important e să ajungem în play-off, în rest, cine va mai fi mă interesează mai puțin", a declarat antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuță.

CFR Cluj ocupă locul 5 în campionat, cu 37 puncte. Ardelenii au obținut două victorii în ultimele partide, un 2-1 la Mediaș, respectiv 2-0 acasă cu ASA Târgu Mureș. Cu încă două succese, la Iași, apoi cu Viitorul, echipa clujeană va fi sigură de prezența în play-off indiferent de rezultatele celorlalte contracandidate.

"Va fi un meci greu cu Iașiul, unul de care pe care, dar eu cred că echipa este pregătită și sper să obținem cele 3 puncte. Avem nevoie de victorie ca să ne asigurăm o liniște în ultimul meci (acasă, cu Viitorul - n. red.), să nu mai depindem de nimeni", a spus mijlocașul CFR-ului, Ciprian Deac.

În lotul lui Miriuță va reveni Filipe Nascimento, care a lipsit în ultimele două etape din cauza unei entorse suferite la derby-ul cu Steaua (din 5 februarie). Echipa din Gruia nu se va putea baza, în schimb, pe Laurențiu Rus, care e accidentat.

CSM Poli Iași ocupă locul 10 în clasament, cu 26 puncte. În ultima rundă, formația din Copou a pierdut cu 1-2 în fața Timișoarei.

CSM Poli Iași - CFR Cluj se joacă luni, de la ora 20:30, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași, în ultimul meci din penultima etapă a sezonului regulat. Confruntarea va fi transmisă în direct pe Dolce, Look și Digisport. În tur, "feroviarii" au învins cu 1-0.

Comenteaza