CFR testează un fost junior de la Benfica. Mureșan: "Are potențial"

CFR testează un fost junior de la Benfica. Mureșan:
CFR Cluj mai vrea să facă un transfer după venirile lui Antal, Spehar și Deac. "Feroviarii" testează un atacant senegalez, jucător care a trecut pe la juniorii lui Benfica Lisabona.

Bakary Badji (22 ani) a sosit la Cluj la sfârșitul săptămânii trecute, iar de marți se antrenează sub comanda lui Vasile Miriuță.

"Încă nu pot spune nimic despre el, nu mi-am făcut o părere. El a venit duminca trecută și de marți a început să se pregătească cu echipa. Are potențial, dar mai trebuie urmărit", a declarat președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

Badji evoluează pe postul de atacant, iar în trecut a fost junior la Benfica Lisabona. De-a lungul carierei, senegalezul a mai jucat la Nantes, Guingamp, Avranches, iar ultima dată a evoluat în liga a treia din Belgia, la Sprimont-Comblain, pentru care a marcat 2 goluri.

Când debutează Antal

Mijlocașul român a bătut palma cu CFR în urmă cu două săptămâni, semând un contract pe un an și jumătate. Campion al României cu Oțelul Galați în 2011, Liviu Antal (27 ani) a evoluat ultima dată la Pandurii Târgu Jiu, sub formă de împrumut de la Hapoel Tel Aviv (Israel).

"Depinde cât de pregătit e. El este legitimat la noi, e apt și poate juca oricând", a explicat Mureșan.

Deplasare la Iași în următoarea etapă

CFR Cluj mai are două jocuri de disputat din sezonul regulat, cu CSM Poli Iași (luni, 27 februarie) și apoi acasă cu Viitorul (sâmbătă, 4 martie). Elevii lui Vasile Miriuță ocupă locul 5 în campionat, cu 37 puncte, și cu două victorii în jocurile rămase se va califica în play-off indiferent de parcursul celorlalte contracandidate.

"Ne așteaptă un meci foarte greu la Iași, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm. Nu va fi ușor", a spus Iuliu Mureșan.

Comenteaza