CFR, START ÎN LIGĂ Iuliu Mureşan: sper să repetăm startul bun din alte campanii, dar să şi continuăm la fel

CFR, START ÎN LIGĂ Iuliu Mureşan: sper să repetăm startul bun din alte campanii, dar să şi continuăm la fel
Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, speră ca echipa clujeană să repete startul bun din campaniile de Liga Campionilor din sezonul 2008/2009, respectiv 2010/2011.

„Sper să fie la fel ca atunci, dar să şi continuăm în acelaşi ritm. Chiar îmi pun mari speranţe vizavi de meciul de deseară şi de un rezultat bun", a precizat pentru ZIUA de CLUJ Iuliu Mureşan.

În meciul de debut la prima calificare în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2008-2009 , CFR Cluj a reuşit o victorie istorică pe Stadio Olimpico din Roma, învingând cu 2-1 AS Roma, prin golurile lui Juan Emanuel Culio. „Feroviarii" au continuat cu un egal pe teren propriu cu Chelsea, însă au ratat toate punctele din meciurile cu Bordeaux şi au pierdut apoi, după evoluţii bune, cu AS Roma pe teren propriu, respectiv cu Chelsea, pe Stanford Bridge. CFR a încheiat grupa cu 4 puncte.

CFR a debutat cu dreptul şi în sezonul de Liga Campionilor 2010/2011, reuşind o victorie pe teren propriu cu FC Basel. Pentru clujeni au marcat atunci Rada şi Traore. A urmat apoi deplasarea la Roma, unde de această dată clujenii au cedat cu 2-1. A fost meciul în care atacantul ivorian a nimerit de două ori bara, la scorul de 0-0. CFR a cedat ambele meciuri cu Bayern Munchen, deşi în Germania a reuşit o evoluţie meritorie, a avut un meci foarte slab în Elveţia, pierzând cu Basel, după care a obţinut doar egalul pe teren propriu cu As Roma, acasă.CFR a terminat grupa tot cu 4 puncte.

Performaneţele CFR-ului în Liga Campionilor

Sezonul 2008-2009: 4 puncte

2010-2011: 4 puncte

2012-2013: ?


CFR Cluj va întâlni miercuri seară, în deplasare, Sporting Braga, în cadrul primei serii a meciurilor din Liga Campionilor la fotbal.

Alături de cele două echipe, din grupa H a Ligii Campionilor mai fac parte Manchester United şi Galatasaray Istanbul.

 

Comenteaza