CFR și CSM Poli Iași deschid lupta pentru titlu în Liga 1

CFR și CSM Poli Iași deschid lupta pentru titlu în Liga 1
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Cele două formații se vor înfrunta, în Gruia, în partida de debut a play-off-ului.  

Clujenii încep partea a doua a campionatului,neînvinși pe propria arenă. “Feroviarii” au 10 victorii și trei rezultate de egalitate, iar ultimul gol pe teren propriu l-au încasat de la Constantin Budescu în urmă cu 747 de minute. Adversarii de vineri au un parcurs echlibrat în deplasare, în acest sezon, cu patru victorii, patru remize și cinci înfrângeri.

Partida va consemna duelul cu numărul 13, în prima ligă, dintre cele două formații, până acum palmaresul fiind de partea clujenilor. CFR a câștigat de șapte ori, patru meciuri s-au terminat la egalitate, iar ieșenii au învins o singură data. Pe prorpiul teren ardelenii sunt neînvinși împotriva Politehnicii, cu trei victorii și trei remize. Mai mult, antrenorul moldovenilor nu a câștigat niciodată în fața CFR-ului în șase meciuri (un egal și cinci înfrângeri).

Dacă va juca împotriva lui CSM Poli Iași, căpitanul “feroviarilor”, Mario Camora, va evolua în meciul cu numărul 200 în prima ligă din România. Fundașul lateral va deveni, astfel, al patrulea stranier care reușește o asemenea performanță.

Partida dintre CFR Cluj și Poli Iași va avea loc vineri, 9 martie, de la ora 20:45, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza