CFR se distanțează în lupta pentru titlu după egalul din derby cu FCSB

CFR se distanțează în lupta pentru titlu după egalul din derby cu FCSB
| Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

CFR Cluj a obținut doar un egal acasă, 1-1 în derby-ul cu FCSB, după ce ardelenii au condus mare parte din meci.

CFR a început meciul în atac încă din primul minut. Echipa antrenată de Dan Petrescu a reclamat și un penalty, dar nu a fost confirmat la VAR. Ambele echipe au practicat un joc dur cu intrări tari.

Echipele au atacat pe rând, iar în minutul 11, Muhar a încercat să-l suprindă pe Târnovanu cu un voleu din afara careului, însă balonul a trecut la câțiva metri de bara laterală.

Muhar și-a mai încercat norocul și în minutul 16, cu o execuție similară, iar minga a trecut de puțin peste bara transversală. CFR are prul șut important pe poartă prin Birligea. Omul cu pasa decisivă în meciul din Cupa României l-a pus la încercare pe Târnovanu care a respins în corner.

Clujenii reușesc să înscrie în minutul 19. De data aceasta, Daniel Birligea îl învinge pe portarul FCSB-ului după ce a speculat o lovitură de cap a coechipierului său Burcă.

FCSB-ul a venit cu replica în minutul 25, însă centrarea la firul ierbii a lui Olaru nu a fost speculată de Miculescu.

În minutul 33, „vișinii” au avut două ocazii importante, prin Krasniqi și Birligea.

FCSB trece pe lângă egalare în minutele de prelungire ale primei reprize.

Bucureștenii au mutat la pauză. Dawa și Cordea i-au înlocuit pe Șut și Miculescu. Ardelenii sunt nevoiți să mute și ei. Daniel Birligea iese accidentat și este înlocuit de Claudiu Petrila în minutul 60.

Gol FCSB, Florinel Coman restabilește egalitatea în minutul 68 cu o execuție din lovitură liberă din apropierea careului de 16 metri. Noul intrat Bilel Omrani a încercat și el să înscrie în fața fostei sale echipe, dar șutul acestuia a fost reținut cu ușurință de Scuffet. „Roș-albaștii” au fost aproape de a trece la conducerea partidei în minutul 74 la șutul lui Coman.

CFR se vede nevoită să schimbe din nou pentru a forța. Yeboah îl înlocuiește pe Muhar, și Yeboah pe Janga. Cu toate acestea, FCSB este formația care trece pe lângă golul de 1-2, în minutul 80.

Coman are din nou o ocazie mare în minutul 83, însă mingea trimisă cu latul cade puțin pe lângă bară.

După ce jucat accidentat, căpitanul Deac iese în locul lui Malita (minutul 85). Noul intrat Yeboah putea să aducă victoria pentru CFR imediat după, însă voleul acestuia din șase metri a ajuns în brațele lui Târnovanu. Coman ratează victoria în ultimele secunde.

Comenteaza