CFR, probleme în fața unei nou-promovate. Clujenii s-au chinuit o repriză cu Academica Clinceni.

CFR, probleme în fața unei nou-promovate. Clujenii s-au chinuit o repriză cu Academica Clinceni.
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a avut probleme în prima parte a jocului cu ilfovenii, însă au salvat cele trei puncte în actul secund al partidei.

Pe un teren care a rezistat foarte bine condițiilor meteo nefavorabile, oaspeții puteau surprinde în Gruia încă din al doilea minut de joc, dar lovitura de cap trimisă de Okan a ajuns în brațele lui Arlauskis. Clujenii au răspuns repede, prin Omrani, însă șutul său a trecut pe lângă poartă. Deși au dominat la capitolul posesie, “feroviarii” nu au amenințat serios poarta lui Santos, cel care a dat semne de nesiguranță. În ultimele 10 minute ale reprizei, nervozitatea a crecut pe banca CFR-ului, după ce Dan Petrescu a contestat mai multe decizii ale arbitrului. Scorul pauzei a fost 0-0.

Actul secund a început cum nu se poate mai bine pentru formația din Gruia. La șapte minute de la reluare, Culio a deschis scorul din penalty. Golul argentinianului a deblocat partida, iar clujenii au reușit să mai înscrie. Traore a majorat diferența după o combinație cu Omrani și tot el a fost în centrul atenției și la golul al treilea. Ivorianul a profitat de bâlbâielile din defensiva ilfoveană, dar până la urmă Deac a fost cel care a trimis balonul în poartă. CFR Cluj s-a impus fără probleme, scor 3-0 și revine pe primul loc în clasament.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Vincius, Camora – Itu (Traore ‘32), Bordeianu, Culio – Deac, Omrani (Djokovic ‘73), Costache (Petrila ‘85)

Academica Clinceni: Santos – Matei, Okan, Patriche, Dobrescu – Șut (Merloi ‘72), Cebotaru – Achim (Nsiah ‘62), Buziuc (Dumitru ‘84), Ion - Vojtus

Pentru “feroviari” urmează un nou duel european, cu Rennes. Partida e progamată joi, de la ora 20:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza