CFR Cluj poate deveni campioană încă de marți

CFR Cluj poate deveni campioană încă de marți
| Foto: www.rri.ro

CFR poate deveni campioană încă de marți, după meciul cu Botoşani, deoarece FCSB a făcut un nou pas greșit în urma remizei cu Sepsi, scor 2-2.

CFR Cluj poate deveni campioană din penultima etapă. FCSB, care rămâne la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj. Ardelenii pot deveni campioni încă de etapa viitoare, dacă vor învinge FC Botoșani, marți.

O victorie în etapa următoare este suficientă pentru CFR Cluj, având în vedere că nu a beneficiat de rotunjirea punctelor la intrarea în play-off, spre deosebire de FCSB.

De asemenea, CFR Cluj va câștiga titlul etapa următoare chiar și dacă nu va învinge FC Botoșani, cu condiția ca FCSB să obțină un rezultat identic sau mai slab.

FCSB poate spera în continuare la titlu dacă CFR Cluj nu va învinge FC Botoșani, în etapa următoare, iar bucureștenii vor câștiga ambele jocuri rămase - cel cu Universitatea Craiova, din etapa următoare și duelul direct cu CFR, din ultima rundă.

În cazul în care CFR Cluj va pierde meciul cu FC Botoșani, iar FCSB va învinge Universitatea Craiova, echipa lui Edi Iordănescu se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate la meciul cu FCSB.

Astfel, FCSB poate pierde pentru a șasea oară consecutiv titlul în Liga 1, în timp ce clujenii au șanse mari să cucerească trofeul pentru a patra oară consecutiv, anunţă DigiSport

Meciul trupei lui Edi Iordănescu cu FC Botoşani se va juca marţi, de la ora 20:30, şi va fi transmis în direct, la Digi Sport 1.

Comenteaza