CFR pierde în fața campioanei, dar va juca barajul pentru Conference League

CFR pierde în fața campioanei, dar va juca barajul pentru Conference League
| Foto: facebook.com/cfr1907

"Feroviarii" au fost învinși de Farul, scor 2-1 dar au beneficiat de rezultatul de la Craiova și se vor lupta pentru cupele europene.

Cu gândul la o victorie care îi scăpa de orice emoție în privința barajului de cupe europene, "feroviarii" au început bine jocul din Gruia, iar Bîrligea a deschis rapid scorul. După un sfert de oră de joc, atacantul echipei clujene l-a învins pe Buzbuchi cu un șut din marginea careului.

Așa cum au obișnuit, elevii lui Dan Petrescu au făcut treptat pasul înapoi, iar oaspeții nu au ezitat și au încercat să profite. După minute bune în care au fost mai activi, constănțenii au restabilit egalitate, prin execuția superbă semnată de Louis Munteanu (42).

Imediat, Manea a comis un henț în careu, iar Farul a beneficiat de un penalty. Munteanu a fost cel care a executat, dar Scuffet a respins spre bucuria fanilor din Gruia (45). Așadar, scorul pauzei a fost 1-1.

Nici după revenirea de la vestiare trupa clujeană nu a arătat mai bine, iar noua campioană a punctat din nou. Munteanu a obținut un nou penalty și de această dată l-a învins pe Scuffet (61). Răspunul "feroviarilor" a venit prin Boateng, care a trimis direct în bară, din poziția favorabilă (65).

Deși la Craiova scorul le era favorabil clujenilor, tensiunea a crescut în Gruia, atât în tribune, cât și pe banca tehnică, unde Dan Petrescu a fost deranjat de aproape fiecare decizie a arbitrului Bârsan. CFR Cluj a continuat să atace până la final, însă în zadar, iar Farul a câștigat cu 2-1.

Chiar și așa, vestea că Sepsi OSK a marcat la Craiova și i-a trimis pe clujeni la barajul pentru cupele europene a declanșat bucuria în Gruia. Totuși, Dan Petrescu nu a părut mulțumit și a fost aproape de o altercație cu oficialii Farului după fluierul final.

Comenteaza