CFR pierde din nou puncte. UTA a plecat neînvinsă din Gruia

CFR pierde din nou puncte. UTA a plecat neînvinsă din Gruia

Formația pregătită de Dan Petrescu a încheiat la egalitate meciul din etapa cu numărul 25 din sezonul regulat, scor 0-0.

Oaspeții au început curajos jocul din Gruia, însă, treptat, "feroviarii" și-au impus jocul. La primul său meci ca titular, Neguț a semnat prima ocazie a meciului, dar Iacob a salvat de lângă bară (14).

Campioana a continuat sa forțeze, iar Fl. Ștefan a încercat sa surprindă cu un șut de la distanță, dar același Iacob a respins (17).

Meciul și-a pierdut din ritm după jumătatea reprizei, iar majoritatea duelurilor au avut loc la jumătatea terenului. Susținuți de o galerie mult mai numeroasă decât cea a gazelor, arădenii puteau da lovitura înainte de pauză, însă Hindrich a salvat miraculos în aceeași fază, mai întâi în fața lui Dangubic și mai apoi în fața lui Laukzemis (37). Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 0-0.

Campioana a ieșit de la cabine cu gândul la gol, iar Neguț a trimis în bară la mai puțin de un minut de la reluare (46).

Imediat, Păun l-a pus la încercare pe Iacob, care s-a opus, balonul a ajuns la Deac, însă veteranul CFR-ului a trimis alături din apropiere (47).

Deși acțiunile ofensive ale "feroviarilor" și-au pierdut din intensitate, Păun a trimis bine din afara careului, iar Iacob a respins în bară (61).

Treptat, arădenii au prins curaj, s-au instalat în jumătatea adversă și au fost aproape de a înscrie dintr-o lovitură liberă indirectă din apropierea porții lui Hindrich (67).

Ultimele minute ale partidei au fost o luptă pentru posesie. Oaspeții s-au mulțumit cu un punct, în timp ce clujenii s-au precipitat de cele mai multe ori în atac. Astfel, tabela din Gruia a rămas înghețată, iar jocul s-a încheiat 0-0.

Comenteaza