CFR pe teren, Alibec la distracție! Fanii, supărați că atacantul se fotografia la UNTOLD, în timp ce echipa pierdea meciul

CFR pe teren, Alibec la distracție! Fanii, supărați că atacantul se fotografia la UNTOLD, în timp ce echipa pierdea meciul
| Foto: Instagram

Atacantul CFR Cluj, Denis Alibec, a publicat pe contul de Instagram o fotografie de la Untold în timp ce echipa din Gruia pierdea la Botoșani.

Atacantul campioanei României nu a jucat sâmbătă seara, fiind accidentat, și s-a dus la Untold. Mai mult, jucătorul s-a și fotografiat pe stadionul rivalei U Cluj și a postat imaginea pe contul său de Instagaram, asta chiar în timpul partidei CFR Cluj-FC Botoșani, pe care echipa din Gruia a și pierdut-o. Asta i-a cam supărat pe fani, care l-au "certat": "CFR-ul ia bătaie de la Botoșani și tu ești la Untold / Si aia dau cu stangu in dreptu pe teren / te zic la Dan Petrescu ba / Vezi ca o pierdut echipa ta cfr...".

Mai mult, se pare că lui Alibec nu i-a păsat nici că antrenorul Dan Petrescu va afla, cu toate că și-a amenințat în urmă cu doi ani jucătorii în legătură cu festivalul de pe Cluj Arena:

"Cine merge la Untold nu o să mai joace niciodată la CFR cât sunt eu antrenor. Asta o știu toți. Dacă îi vedeți, dați-mi poza, ca să știu să scap de ei. Noi suntem aici la fotbal, nu la Untold. Untold-ul e pentru alții, care nu-s profesioniști" – (Dan Petrescu, 2019)

Comenteaza