CFR nu se oprește din transferuri. Pe cine vrea să mai aducă

CFR nu se oprește din transferuri. Pe cine vrea să mai aducă
CFR Cluj pregătește o nouă mutare pentru sezonul viitor. Ar fi al 15-lea transfer din această vară. ”În două zile se rezolvă”, anunță președintele Iuliu Mureșan.

Echipa lui Dan Petrescu negociază cu Dinamo pentru Dan Nistor (FOTO). Mijlocașul de 29 ani ar putea veni la Cluj în schimbul portughezului Filipe Nascimento (22 ani). Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, a anunțat că sunt șanse ca transferul lui Nistor să se rezolve. CFR Cluj și Dinamo sunt cazate în același hotel, la Maribor (Slovenia), unde se desfășoară stagiul de pregătire dinaintea campionatului.

"Suntem în discuţii, încă nu s-au finalizat negocierile, dar sunt şanse. Şi noi, şi Dinamo, stăm în acelaşi hotel şi pot spune că în două zile se rezolvă", a spus Mureșan pentru fanatik.ro.

Atât Nistor, cât și Nascimento, joacă pe postul de mijlocaș central. Dan Nistor a strâns 35 de meciuri în toate competiţiile pentru "alb-roșii", reuşind 6 goluri şi 7 pase decisive în ultimul sezon. De-a lungul carierei, jucătorul român a mai trecut pe la Internațional Curtea de Argeș, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu și Evian. Are 3 selecții în echipa națională și e cotat la 1,2 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Filipe Nascimento joacă la CFR Cluj din iunie 2015. A adunat 29 partide și a înscris 6 goluri pentru ardeleni în ultimul sezon. Mijlocașul portughez a mai jucat la echipa de tineret a Benficăi, dar și la Academica Viseu. A bifat selecții în reprezentativele U16, U17 și U18 ale Portugaliei și e cotat la 800.000 euro pe transfermarkt.com.

CFR Cluj a făcut 14 transferuri până acum. Formația din Gruia i-a adus pe atacanții Urko Vera, Marius Coman și Jeremy Bokila, mijlocașii Yasin Hamed, Emmanuel Culio, Ovidiu Hoban, Thierry Moutinho și Pelayo, fundașii Sasa Balic, Alexandru Vlad, Paulo Vinicius, Cristi Manea și Srdjan Luchin, respectiv portarul Tomislav Duka.

Comenteaza