CFR joacă astăzi primul meci european al sezonului. Echipa probabilă

CFR joacă astăzi primul meci european al sezonului. Echipa probabilă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia întâlnește Adana Demirspor în turul al doilea preliminar al UEFA Conference League.

CFR Cluj începe sezonul european pe teren propriu și, spre deosebire de ultimii 5 ani, "feroviarii" nu iau startul în UEFA Champions League, ci în ce de-a treia competiție continentală.

Primul adversar e Adana Demirspor, revelația sezonului trecut din Superlig, echipă aflată la debutul în cupele europene. Cu toate acestea, turcii au sosit la Cluj cu aproape toate vedetele, printre care se numără Nani, Stambouli sau Belhanda.

De-a lungul timpului, CFR Cluj a întâlnit alte două echipe din Turcia, Galatasaray și Sivasspor, chiar în stagiunea precedentă. "Feroviarii" au obținut doar un egal și au suferit 3 eșecuri în acele 4 partide europene.

În ceea ce privește echipa lui Mandorlini, italianul nu se va putea baza pe Karlo Muhar, suspendat, iar absența croatului l-ar putea forța să schimbe puțin planurile, Astfel, în primul 11 deja obișnuit și-ar putea face loc Krasniqi sau Otele, iar sistemul să treacă de la 3-5-2 la 3-4-3.

Echipa probabilă a CFR-ului:

Sava - Mogoș, Ajeti, Țîru - Manea, Filip, Cvek, Camora - Bîrligea, Jefte, Krasniqi

Partida dintre CFR Cluj și Adana Demirspor este programată astăzi, de la 20:30, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

 

Comenteaza