CFR-iştii care nu au vrut să bată penalty-urile cu Zagreb nu îşi merită banii, spune Dumitru Dragomir

CFR-iştii care nu au vrut să bată penalty-urile cu Zagreb nu îşi merită banii, spune Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, spune că CFR este singura echipă care are şanse reale în Europa, însă Dan Petrescu trebuie să se impună mai mult în faţa jucătorilor.

"Are dreptate Dan Petrescu, sunt de acord cu el. Nu facem nimic pentru fotbal, pentru sport. Niciun Guvern nu a făcut nimic, nimic, nimic pentru fotbal", a comentat Dragomir situaţia sportului rege din ţară.

El spune că CFR a pierdut cu Dinamo Zagreb cu mare ghinion, dar că antrenorul ar fi trebuit să se impună mai mult în faţa jucătorilor săi bine plătiţi din Liga 1. "CFR e o echipă serioasă, a luat bătaie cu ghinion şi cu proasta inspiraţie de a-l pune pe Golofca să bată ultimul. Trebuie să-l pui pe unul cu moral de competiţie înaltă. 

Asta (n.r. că n-au vrut ceilalţi să execute) să n-o aud din gura unui antrenor. Pentru ce îţi dau zeci de mii de euro, să-mi zici nu?! Du-te la Divizia C, să-ţi dea 15 milioane pe lună. Auzi, să-l întrebi: 'Vrei sa baţi, iubitule?' Doamne Dumnezeule...

Fără muncă şi fără bani nu se poate face sport de performanţă. Gandiţi-vă ce gimnastică, ce lupte, box, scrimă aveam... Acum suntem de râsul Europei şi al omenirii. Dacă nu era Halep asta, praful se alegea. Nu mai auzea nimeni de România", a comentat Dragomir situaţia sportului românesc.

 

Comenteaza