CFR începe cu optimism returul Ligii 1. Dan Petrescu: “Moralul e bun, venim după două victorii mari”

CFR începe cu optimism returul Ligii 1. Dan Petrescu: “Moralul e bun, venim după două victorii mari”

Antrenorul campioanei a vorbit din nou despre cei care îl critică atât pe el, cât și echipa sa, dar a abordat și subiectul primelor acordate fotbaliștilor.

Campioana începe partea secundă a sezonului regulat cu un moral bun, după două succese importante, împotriva Universității Craiova și împotriva celor de la Rennes. Totuși, Dan Petrescu are motive de nemulțumire din cauza programului încărcat al echipei, dar și al contestatarilor săi. Tehnicianul le-a răspuns din nou criticilor, înaintea jocului cu Poli Iași, partidă ce se va disputa la Botoșani.

Antrenorul campioanei a prefațat jocul din Moldova. “Nu am apucat să vorbesc cu jucătorii, două zile după meci nu îmi place să vorbesc cu ei. Nu suntem împreună, unii au fost acasă, unii la Rennes, iar eu îmi doresc să fie echipa îmrepună. Până în decembrie vom avea 37 de meciuri jucate. Moralul e bun, venim după două victorii mari. Știm că la Botoșani nu prea avem noroc, iar cu Poli Iași avem meciuri grele. În acest an, parcă echipa arată și mai bine, cu Teja antrenor. Ei sigur vor să câștige, noi după meciurile din Europa suferim.

Mi-a fost foarte greu să fac echipa în fiecare meci. E foarte bine că am problema asta, sunt foarte mulți jucători buni care nu prind lotul. La noi e mare competiția și toți jucătorii își dau viața atât la antrenamente cât și la meciuri. Toți așteptăm prime. Când muncești, trebuie să și primești. Nu cred că e o echipă în România care e stabilă financiar. Sper ca cei din conducere să rezolve cât mai repede problema pentru că e una delicată. Pe jucători îi motivezi cu prime și cu zile libere”, a declarat tehnicianul.

Dan Petrescu le-a răspuns din nou contestatarilor săi. “La CFR trebuie să ai mereu rezultate bune și jocuri bune. Indiferent cu cine jucăm și dacă batem Barcelona, cineva o să spună ceva. Nu așteptăm laude, tot timpul o să fim criticați. Rennes a dat pe Raphinha 25 de milioane, cât bugetul tuturor echipelor din Liga 1. Dar noi am învins Rennes, care e o echipă slabă în viziunea unora. Eu fac parte din categoria celor care muncesc, nu a celor care vorbesc”, a spus antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Poli Iași se va disputa luni, 28 octombrie, de la ora 20:30.

Comenteaza