CFR încă mai visează la campionat. Ce calcule și-a făcut Miriuță VIDEO

CFR încă mai visează la campionat. Ce calcule și-a făcut Miriuță VIDEO
CFR Cluj primește vizita lui CS Universitatea Craiova, duminică, 30 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 8-a din play-off.

Cu trei runde înainte de finalul sezonului, ardelenii încă mai speră la titlu. Înaintea partidei cu trupa lui Gigi Mulțescu, CFR ocupă locul 4 din play-off, cu 33 puncte, fiind la 5 puncte în spatele liderului FCSB (38 puncte).

Ca să rămână în cărți pentru titlu, "feroviarii" trebuie să scoată maximum de puncte în ultimele trei etape, cu Craiova, Dinamo și Viitorul. O altă condiție ar fi ca FCSB să nu scoată mai mult de trei puncte până la final. În caz de egalitate de puncte, Steaua ar avea câștig de cauză în fața CFR-ului datorită meciurilor directe. În startul play-off-ului, CFR Cluj a pierdut cu 0-2 în fața trupei lui Laurențiu Reghecampf. CFR are nevoie, de asemenea, ca FC Viitorul să nu scoată mai mult de 6 puncte în aceste ultime trei runde. Cu trei victorii, echipa clujeană va încheia sezonul cu 42 puncte.

"Avem nevoie neapărat de o victorie cu Craiova, ca să rămânem acolo sus. Nu sunt așa complicate calculele (pentru titlu - n. red.), batem noi Craiova, Dinamo învinge Steaua, Viitorul câștigă cu Astra, suntem toți acolo în ultimele două etape. Trebuie să batem și Dinamo, bineînțeles. Cât timp mai avem șanse matematice, noi ne vom bate. Campioana se va decide în ultima etapă, asta e părerea mea", a spus, vineri, antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță.

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova s-au mai întâlnit de trei ori în acest campionat. Ambele echipe au bifat câte o victorie, iar un alt meci s-a terminat la egalitate. Pentru duelul cu gruparea din Bănie, Miriuță nu se va putea baza pe portarul Mihai Mincă și căpitanul Mario Camora, ambii fiind accidentați.

CFR - CS Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30, pe arena din Gruia. Meciul va putea fi urmărit la televizor pe Dolce, Look și Digisport.

Clasament play-off:

1. FCSB - 38 puncte
2. FC Viitorul - 35 puncte
3. Dinamo - 33 puncte
4. CFR CLUJ - 33 puncte
5. CS Universitatea Craiova - 28 puncte
6. Astra Giurgiu - 26 puncte

Comenteaza