CFR încă mai speră la titlu. ”Dacă câștigăm fiecare meci, nu se știe ce se poate întâmpla”

CFR încă mai speră la titlu. ”Dacă câștigăm fiecare meci, nu se știe ce se poate întâmpla”
Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, încă mai crede în șansele ”feroviarilor” la titlu cu cinci etape înainte de finalul play-off-ului.

Ardelenii sunt la 7 puncte în spatele liderului Steaua, cu care vor juca luni, în a doua zi de Paște, pe propriul teren.

"Un meci important și greu. Ne dorim să câștigăm fiecare meci, mai ales pe cele cu Steaua. E cam greu (să mai luăm titlul - n. red.). Obiectivul nostru e să ne clasăm cât mai sus. Dacă batem în fiecare joc, nu se știe ce se poate întâmpla", a spus Mureșan pentru ZIUA de CLUJ.

Conform gsp.ro, fundașii Răzvan Horj (21 ani) și Ionuț Larie (30 ani) se află pe lista de transferuri a Stelei din vară. "Roș-albaștrii" l-au curtat mai multe săptămâni pe Ciprian Deac (31 ani), dar acesta a decis să continue în Gruia și din sezonul viitor.

"Nu vreau să comentez. Horj are contract cu noi, iar lui Larie vedem dacă i-l prelungim. Deac rămâne la noi sigur. E un jucător emblematic, m-aș bucura să marcheze cu Steaua, dar cine dă gol e mai puțin important", a adăugat acesta.

CFR Cluj - Steaua se joacă luni, de la ora 19:30, pe arena din Gruia. Întâlnirea va conta pentru etapa a șasea din play-off.

Clasament:

1.Steaua - 36 puncte
2.FC Viitorul - 34 puncte
3.Dinamo - 29 puncte
4.CFR CLUJ - 29 puncte
5.CS Universitatea Craiova - 27 puncte
6.Astra Giurgiu - 23 puncte

Comenteaza