CFR ia în calcul doar victoria cu Astra. Miriuță: "Vom juca ofensiv, cum îmi place mie"

CFR ia în calcul doar victoria cu Astra. Miriuță:
CFR Cluj va da piept cu Astra Giurgiu, vineri, de la ora 20:30, pe arena din Gruia, în cea de-a doua etapă din play-off.

Cele două formații se vor întâlni pentru a patra oară în acest sezon. "Feroviarii" au obținut două victorii cu Astra în campionat, 5-1 și 2-1, dar au pierdut cu 0-1 în Supercupa României, disputată pe 16 iulie, pe Cluj Arena.

"Avem un bilanț pozitiv (în fața lor - n. red.), dar mâine e un alt joc, cu o Astra foarte puternică, 8 victorii și un egal în ultimele nouă meciuri. Ne așteaptă un joc foarte greu, dar avem suporterii în spatele nostru și ne vor împinge mâine la victorie. Vom juca, nu ne retragem în apărare, pentru că așa îmi place mie, să jucăm ofensiv. E obligatorie o victorie pentru că e primul meci (de acasă din play-off - n. red.), și primul meci e cel mai important", a declarat antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță.

Cu o zi înaintea meciului cu Astra, Steaua și-ar fi manifestat interesul pentru Ciprian Deac. Cu toate astea, Miriuță este convins că mijlocașul de 31 ani nu va părăsi echipa din Gruia la vară.

"Cipri e un jucător foarte bun, e între primii trei mijlocași din țară, el are contract cu noi, eu îl antrenez să joace cât mai bine și va da totul până la vară. Eu îmi doresc să rămână aici și cred că o va face", a spus tehnicianul "feroviarilor".

Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit apoi despre prietenia pe care a păstrat-o cu fostul patron al clubului, Arpad Paszkany. "Suntem prieteni foarte buni, vorbim săptămânal, avem o relație foarte bună. Eu nu m-am întâlnit cu dânsul (Paszkany - n. red.) și cred că nici jucătorii. A confirmat Larie că s-au întâlnit ? Înseamnă că eu n-am fost acolo. Noi, ardelenii, avem bucătăria noastră internă și căutăm să păstrăm totul aici, nu ca alții să ieșim să vorbim", a adăugat el.

Paszkany s-a întâlnit cu jucătorii fostei sale echipe duminica trecută, înaintea derby-ului cu Steaua. "A venit la masă, ne-a salutat și cam atât. A spus că are încredere în noi și că e cu sufletul alături de noi", a afirmat fundașul Ionuț Larie.

În ciuda acestei întâlniri, președintele echipei, Iuliu Mureșan, a exclus o revenire a lui Paszkany în acționariatul clubului. ”El (Paszkany - n. red.) și-a vândut acțiunile de la acest club. Erau acțiunile lui, le-a vândut", declara oficialul "feroviarilor" pentru site-ul nostru.

CFR ocupă locul 6 din play-off, cu 22 puncte, ultimul din această zonă. Astra este pe 3, cu un punct mai mult decât formația lui Miriuță. CFR Cluj - Astra Giurgiu se joacă vineri, de la ora 20:30, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Comenteaza