CFR Cluj, victorie muncită pe terenul lui Sepsi OSK. Camora și Debeljuh, eroi la Sfântu Gheorghe

CFR Cluj, victorie muncită pe terenul lui Sepsi OSK. Camora și Debeljuh, eroi la Sfântu Gheorghe
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a obținut un nou succes în campionat, scor 2-0, în runda cu numărul 28 din sezonul regulat al Ligii 1.

Partida de la Sfântu Gheorghe a început cum nu se poate mai bine pentru “feroviari”, care au deschis scorul încă din minutul 5. În urma unei acțiuni prelungite de atac, balonul a ajuns la căpitanul Camora, în afara careului, iar fundașul lateral a trimis puternic, în vinclul porții lui Niczuly (5).

Surprinzător, campioana a făcut un pas înapoi imediat după gol și a așteptat reacția adversarilor. Gazdele au acuzat șocul golului încasat și au început să conteze în ofensivă abia la jumătatea primei reprize.

Minutul 23 a adus ocazia lui Dumitrescu, care a reluat bine cu capul, însă Hindrich a intervenit salvator, ajutat și de Camora, care se afla pe linia porții. Mai apoi, Ștefănescu a încercat să profite de o eroare a lui Graovac, însă execuția sa a trecut puțin pe lângă stâlpul porții oaspeților (29). CFR Cluj a reușit să reducă din presiunea pusă de trupa lui Cristiano Bergodi și a intrat în avantaj la cabine, scor 1-0.

Startul actului secund le-a aparținut în totalitate gazdelor. Sepsi OSK a atacat în primele 15 minute ale reprizei, însă barajul defensiv al campioanei a rezistat. Abia după ce prima oră de joc s-a scurs, “feroviarii” au reușit să conteze în jumătatea adversă, iar șutul trimis de Deac, din lovitură liber, a trecut alături (61).

Cu toate acestea, gazdele au revenit în ofensivă și au încercat acțiuni în viteză. Ca și în prima parte, Ștefănescu a fost cel mai periculos om de la Sepsi OSK și a trimis puțin peste transversala porții apărate de Hindrich în două rânduri (66,71).

Intrarea lui Petrila a impulsionat atacul campioanei, iar tânărul jucător i-a pasat ideal lui Debeljuh, însă croatul nu l-a putut învinge pe Niczuly. Totuși, un corner obținut de același Petrila după o frumoasă acțiune persoanlă s-a finalizat cu o reușită a lui Debeljuh, care a trimis balonul în poartă cu genunchiul și a pecetluit victoria formației clujene, scor 2-0.

Comenteaza