CFR Cluj, victorie muncită împotriva lui Dinamo. Omrani a adus cele trei puncte pentru “feroviari”

CFR Cluj, victorie muncită împotriva lui Dinamo. Omrani a adus cele trei puncte pentru “feroviari”

Campionii au obținut un succes la limită în fața “Câinilor roșii”, după un meci în care elevii lui Dan Petrescu au ratat cât pentru un întreg campionat.

Pe un fond sonor asigurat de duelul susținătorilor celor două echipe, Dinamo a început mai bine partida din Gruia. Montini a fost aproape de gol încă din primele minute, dar balonul trimis de el a trecut pe lângă poartă. CFR-ul a preluat treptat inițiativa, iar Costache a avut prima ocazie a “feroviarilor”. La jumătatea reprizei, Piscitelli a ieșit greșit, însă Luis Aurelio nu a reușit să înscrie cu poarta goală. Cestor și Păun au ratat și ei ocazii până la finalul primelor 45 de minute, însă scorul pauzei a fost 0-0.

Actul secund a început tot cu CFR în ofensivă, iar Aurelio a trecut din nou pe lângă gol, dar șutul său a ajuns în plasa laterală. La poarta lui Arlauskis, Bejan a fost aproape de a marca, dar lovitura de cap trimisă de stopper a trecut peste. Dan Petrescu a mutat ofensiv cu Omrani și Mailat, iar campioana s-a aruncat în atac. După mai bine de o oră de joc, Mailat a șutat puternic de la marginea careului, Piscitelli a respins defectuos, Costache a avut șansa de a marca, dar a ratat uluitor. Presiunea la poarta bucureștenilor a continuat, iar la intrarea în ultimele 10 minute, Cestor a obținut un penalty. Omrani și-a asumat responsabilitatea și a înscris norocos. Clujenii au încheiat partida în 10 oameni, după ce Mailat a luat două galbene în 15 minute și a fost eliminat. 

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Butean, Mureșan, Cestor, Peteleu – Itu (Omrani ‘46), Hoban, L. Aurelio – Pereira (Mailat ‘63), Costache, Păun (Burcă '90)

Dinamo: Piscitelli -De Moura, Bejan, R. Grigore, Sin – Mrzljak (Bru ‘46), Răuță, Filip (Popa ‘85) - Sorescu, Montini, Moldoveanu (Mihaiu ‘78)

Pentru CFR Cluj urmează returul cu Maccabi Tel Aviv, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Comenteaza