CFR Cluj, un singur fotbalist în echipa ideală a primei etape din Liga 1

CFR Cluj, un singur fotbalist în echipa ideală a primei etape din Liga 1
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

LPF a prezentat lista celor mai buni jucători din prima rundă a campionatului.

Campioana a început cu stângul noul campionat, remizâd pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-1. Chiar dacă jocul echipei pregătite de Edi Iordănescu a fost unul șters, din formația clujeană s-a remarcat marcatorul golului din partida cu moldovenii, Paulo Vinicius.  

Fundașul în vărstă de 33 de ani a venit în sezonul trecut în Gruia și a impresionat atât din punct de vedere defensive, cât și ofensiv. În sezonul trecut, brazilianul a evoluat în 34 de partide pentru CFR și a reușit să înscrie de cinci ori. Fundașul este cel care dă siguranță apărării “feroviarilor”, dar ajută și compartimentul ofensiv.

CFR Cluj este a 10-a echipă din cariera lui Vinicius, după ce fundașul  brazilian a mai evoluat la Anapolis-GO, Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga, Operario-MT, Boavista și Apollon Limassol.

Foramția clujeană va evolua împotriva lui Malmo, în turul doi preliminar al UEFA Champions League. Partida tur se va disputa marți, 24 iulie, de la ora 19, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza